Pangalusna Harga U40B 11kV 40kN insulator kaca

Katerangan pondok:

Insulator kaca henteu ngan ukur gaduh penampilan anu alus sareng kualitas anu stabil, tapi ogé ngadukung jalur transmisi tegangan tinggi.
A string gantung bisa dijieun cocog pikeun sagala tingkat tegangan.

Rincian produk

Tag produk

Tegangan Tinggi 40kn Disc Gantung Toughened Kaca Insulator U40B Bodas Transparan (9)

sebutan IEC U40B/110
Diaméter D mm 178
Jangkungna H mm 110
Jarak ngarayap L mm 185
Socket gandeng mm 11
Beban gagal mékanis kn 40
Uji rutin mékanis kn 20
Frékuénsi kakuatan baseuh tahan tegangan kv 25
dorongan kilat garing tahan tegangan kv 50
Tegangan dorongan impuls PU 2.8
tegangan puncture frékuénsi kakuatan kv 90
tegangan pangaruh radio μv 50
Tes visual Corona kv 18/22
Frékuénsi kakuatan tegangan busur listrik éta 0,12s / 20kA
beurat bersih per unit kg 2.1

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali