11kV&33kV 70kn Suspension porselen insulator ANSI 52-3

Katerangan pondok:

Ieu spésifikasi rinci insulator gantung porselin saperti kieu:
Insulator porselen gantung bentuk piringan mangrupikeun kontrol insulasi khusus, anu tiasa maénkeun peran penting dina jalur transmisi overhead.

Rincian produk

Tag produk

52-3 Rincian 1

67kn ANSI 52-3 High Voltage Outdoor Disc Gantung Porselen Insula ((15)

Rincian 2Rincian 3

Insulator porselen gantung bal sareng stop kontak (Kelas ANSI)
Kelas ANSI 52-3 52-5 52-8 52-11
Ukuran gandeng Tipe B Tipe J Tipe K Tipe K
Diménsi
Diaméterna (D) mm 254 254 254 280
Jarak (H) mm 146 146 146 155
Jarak ngarayap mm 320 320 320 380
Jarak arcing garing mm 197 197 197 216
Nilai mékanis
kakuatan M & E digabungkeun kN 67 111 178 222
Jarak arcing garing mm 197 197 197 216
kakuatan dampak Nm 6.2 10 11.3 11.3
Beban tés buktina rutin kN 33.3 55.5 89 111
Nilai uji beban waktos kN 44.5 67 107 134
Beban kerja maksimum kN 33.3 55.5 89 111
Nilai listrik
Frékuénsi low tegangan flashover garing kV 80 80 80 80
Frékuénsi low tegangan flashover baseuh kV 50 50 50 50
Tegangan flashover dorongan kritis, positip kV 125 125 125 125
Tegangan flashover dorongan kritis, négatip kV 130 130 130 130
tegangan puncture frékuénsi low kV 110 110 110 110
Data tegangan pangaruh radio
Tes tegangan RMS ka taneuh kV 10 10 10 10
RIV maksimum dina 1000kHz μv 50 50 50 50
Bungkusan sareng Data Pangiriman
Beurat bersih, perkiraan kg 4.7 5.2 7.8 9.7

67kn ANSI 52-3 High Voltage Outdoor Disc Gantung Porselen Insula ( (3)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali