11kV tegangan High U40B 40kN bola stop kontak tipe disc porselen insulator

Katerangan pondok:

U40B / 52-1 disc keramik isolators

Rincian produk

Tag produk


Rincian U40B 1

Insulator porselen gantung bal sareng stop kontak (Kelas IEC)
Tipe XP-40
Kelas IEC U40B
Ukuran gandeng 16
Diménsi
Diaméterna (D) mm 190
Jarak (H) mm 140
Jarak bocor mm 200
Nilai mékanis
kakuatan M & E digabungkeun kn 40
kakuatan dampak Nm 5
Beban tés buktina rutin kn 20
Nilai listrik
frékuénsi kakuatan garing tahan tegangan kv 55
frékuénsi kakuatan baseuh tahan tegangan kv 30
dorongan kilat garing tahan tegangan kv 75
tegangan puncture frékuénsi kakuatan kv 90
Data tegangan pangaruh radio
Tes tegangan RMS ka taneuh kv 7.5
RIV maksimum dina 1000kHz μv 50
Bungkusan sareng Data Pangiriman
Beurat bersih, perkiraan kg 2.8

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali