Inquiry
Form loading...

Tentang Kami

Jiangxi Johnson Electric Co., Ltd.

Jiangxi Johnson Electric Co., Ltd. éta hiji parusahaan manufaktur-dagang,eta diadegkeun ku.

Pabrik kami parantos didedikasikeun pikeun manufaktur insulator porselin kanggo waktos anu lami, khususna pikeun Ékspor Cina Wétan, éta ngagaduhan sajarah 20 taun pabrik insulator beling. kapasitas produksi bulanan urang téh ngeunaan 3.000 ton. Produk urang, utamana beroperasi dina na handapeun tegangan 220kv, kayaning kakuatan garis beling insulator, alat listrik beling, pembangkit listrik beling, kareta api beling rod panjang jeung saterusna. Produk ngagaduhan langkung ti 20 kategori, langkung ti 200 jinis. Sagedengeun ti eta, urang nampi desain customer.

Ngajalajah Ayeuna

Produk panganyarna kami

Éta ngagaduhan sajarah 20 taun pembuatan insulator porselin.

01
01
01
01
01

Naha Milih Kami

Produk utama kami nyaéta High tegangan pin insulator, disc insulator, pos insulator, sarta sagala jinis insulator pamakéan on trafo, sekering cutout, surge arrester jeung saterusna, urang ogé OEM pikeun sakabéh konsumén, sarta ngahasilkeun nurutkeun IEC, GB, ANSI, BS, JIS, AS, DIN, IS standar kalawan coklat, bodas, kulawu, biru, semikonduktor glaze.

  • Palanggan Designhf3

    Desain customer

    Urang tiasa ngarobih ideu sareng konsép anjeun kana produk nyata, Urang tiasa ngahasilkeun produk dumasar kana kabutuhan konsumén.

  • Kualifikasi Panawarantq4

    Kualifikasi Panawaran

    Dokumén pabrik anu mumpuni, Laporan tés jinis set lengkep, Laporan kinerja anu saé ti pangguna akhir urang

Kualitas luhurbn2

Kualitas luhur

Ngabentuk meterila atah ka produksi ahir, ANSI BS GB IEC DIN AS baku

Hadiah Langsung Pabrik83d

Hadiah Pabrik Langsung

Simkuring gaduh garis produksi urang sorangan, sarta bisa nyadiakeun harga kalapa

Sampel Gratis Kualitas Tinggi3ay

Sampel Gratis Kualitas Luhur

Desain anjeun sarta sampel anu tampi

Pangiriman Timelytdx

Pangiriman Timely

Urang bakal ngatur Productions rasional, pikeun mastikeun yén barang bakal disiapkeun ogé sakumaha dijadwalkeun.

Produk Panas

Sadaya produk urang diuji ku CHINA PUSAT NASIONAL Pikeun Pengawasan Kualitas sareng Uji INSULATOR sareng SURGE ARRESTERS sareng lembaga sareng laboratorium nasional sareng internasional sanés.

10kV Tembok Bushing Insulator10kV Tembok Bushing Insulator
06

10kV Tembok Bushing Insulator

2024-06-20

10KV témbok bushing.jpg

Insulator bushing témbok 10kv mangrupikeun komponén penting dina sistem éléktrik, dirancang pikeun nyayogikeun insulasi sareng dukungan pikeun konduktor anu ngalangkungan témbok atanapi halangan. Insulator ieu penting pisan pikeun ngajaga integritas sareng kasalametan sistem listrik, nyegah kabocoran listrik sareng mastikeun fungsina sistem.

Salah sahiji fitur konci insulator bushing témbok 10kv nyaéta rating tegangan tinggi na 10,000 volt. Hal ieu ngajadikeun eta cocog pikeun pamakéan dina sedeng pikeun aplikasi tegangan tinggi, nyadiakeun insulasi dipercaya jeung panyalindungan ngalawan ngarecahna listrik. Insulator biasana didamel tina bahan keramik atanapi polimér kualitas luhur anu tiasa tahan tingkat tegangan tinggi tanpa ngahinakeun atanapi gagal.

Panjang insulator bushing témbok 10kv sakitar 1000 mm, atanapi 1 méter. Panjang ieu dirancang pikeun nampung petikan konduktor ngaliwatan tembok bari nyadiakeun insulasi cukup jeung rojongan. Insulator ilaharna dipasang aman dina témbok, kalawan hiji tungtung disambungkeun ka konduktor jeung tungtung séjén disambungkeun ka témbok atawa panghalang, nyieun jalur kontinyu pikeun arus listrik ngalir.

Salian nyadiakeun insulasi jeung rojongan, a 10kv témbok bushing insulator ogé mantuan pikeun nyegah arcing listrik sarta sirkuit pondok ku ngajaga jarak aman antara konduktor jeung témbok. Ieu ngabantosan ningkatkeun kasalametan sareng kabébasan sistem listrik, ngirangan résiko kacilakaan listrik sareng karusakan alat.

Nalika masang insulator bushing témbok 10kv, hal anu penting pikeun mastikeun yén éta leres aman tur Blok pikeun nyegah sagala leakage listrik atawa karuksakan. Pangropéa sareng pamariksaan rutin ogé kedah dilakukeun pikeun mariksa tanda-tanda ngagem atanapi karusakan, sareng pikeun mastikeun yén insulator berpungsi leres.

Gemblengna, insulator bushing témbok 10kv mangrupikeun komponén kritis dina sistem éléktrik, nyayogikeun insulasi penting sareng dukungan pikeun konduktor anu ngalangkungan témbok atanapi halangan. Kalayan rating tegangan tinggi sareng kinerja anu tiasa dipercaya, insulator ieu maénkeun peran konci dina ngajaga kasalametan sareng efisiensi sistem listrik.

nempo jéntré
01020304

SERTIFIKAT KAMI

API 6D, API 607, CE, ISO9001, ISO14001, ISO18001, TS. (Upami anjeun peryogi sertipikat kami, mangga ngahubungi)

aa(1)7o9
aa (2)mxg
aa (3)mvr
img (1)80z
img (1)rqp
img (2)955
img (3)0zd
img (4)341
img (5)5wq
010203040506070809

Aya Anu Nyaho Ngeunaan Panganyarna