Alus Quality porselen shackle insulator Cina Supplier

Katerangan pondok:

Insulator shackle cocog pikeun transmisi overhead sareng terminal jalur distribusi, sareng dipasang dina rod tegangan atanapi kutub sudut pikeun ngadukung konduktor sareng maénkeun peran dina insulasi.
Salaku salah sahiji bagian tina senar pas listrik, porselin shackle insulator dipaké dina raraga simplify struktur pas. Biasana dianggo dina jalur 400V.
Ieu mangrupikeun jinis insulator tegangan rendah anu biasana dirakit sareng baut kesel, rak sekundér, atanapi clevises sekundér pikeun nyayogikeun insulasi pikeun konduktor dina kutub.
Insulator shackle ngawengku hiji konduktor dina alur sarta eta dibereskeun ku ngagunakeun kawat mengikat lemes. Aranjeunna biasana dipasang sacara horisontal atanapi vertikal dina jalur transmisi tegangan rendah.
Kalobaannana dijieun tina beling, tapi sababaraha dijieunna tina polimér.

Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Insulator porselen listrik sareng D-Beusi ti Pabrik Cina

dipaké dina tungtung jalur distribusi atawa dina péngkolan seukeut dimana aya beban tensile kaleuleuwihan dina garis. Insulator ieu tiasa dipasang boh dina posisi nangtung atanapi horizontal.

Rincian 3

154131

Gambar Desain Produk ED-2

Rincian 1

5

Rincian 1

1

1617&1618 Gambar Desain

Rincian 1

2

Rincian 1

3

D-Beusi Desain Gambar

ed-2 D tipe gambar beusi

Parameter Téknis ED Series

ED Series Shackle insulators
Tipe   ED-1 ED-2 ED-2B ED-2C ED-3 ED-4
Diménsi
Jarak bocor mm 70 64 64 68 54 51
Nilai mékanis
Kakuatan Transverse kn 13.6 11.4 11.4 11.4 9.1 9.1
Nilai listrik
Frékuénsi low tegangan flashover garing kv 30 25 25 25 18 15
Frékuénsi low tegangan flashover baseuh kv 17 13 13 13 10 8
Bungkusan sareng Data Pangiriman
Beurat bersih, perkiraan kg 0.60 0.45 0.50 0.50 0.25 0.20

Parameter Téknis 1617 & 1618

KELAS ANSI Dimensi Utama kakuatan transverse Low Frékuénsi Tegangan kV
mm Flashover garing Flashover baseuh
H D d d1 R kN Nangtung Horizontal
1617 65 76 44 17.5 9 9 20 9 9
1617-1 65 78 44 18.5 9 9 20 9 9
1617-2 67 73 44 16 14.3 13 20 9 9
1618-1 75 89 52 17 13 10 20 9 9
1618-2 75 89 52 17 12.5 13 25 12 12

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali