kualitas alus ANSI TR-202 High tegangan outdoor Station Post insulator keramik

Katerangan pondok:

Diobral panas High tegangan outdoor Station Post keramik Insulator ANSI TR runtuyan.

Insulator rod garis tegangan tinggi dianggo salaku insulasi sareng konduktor pangrojong dina pangiriman tegangan tinggi sareng jalur distribusi. Produkna mangrupikeun struktur anu henteu rusak sareng gaduh kaunggulan kakuatan mékanis anu luhur, kinerja insulasi anu kuat sareng résistansi polusi anu saé. Insulator ngagaduhan kaunggulan operasi anu aman sareng dipercaya, pangropéa saderhana, umur jasa panjang sareng biaya garis rendah.

Rincian produk

Tag produk

11111
202

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali