HV porselen pin insulator tina tipe SHF20G

Katerangan pondok:

SF-20UO PIN INSULATOR keramik
#SHF-20UO
#PIN INSULATOR KERAMIK
Produsén insulators pin porselin ШФ-20 Г
# ШФ-20 Г PIN keramik INSULATOR SHF20GS
#ШФ-20 G
ШП-20 PIN keramik INSULATOR SHF20G1S
#Polimér pin nganggo leungeun baju
#ШП-20
#PIN KERAMIK INSULATOR SHF20G1S
SHF20G1S Polimér pin kalawan bushing ШП-20

Rincian produk

Tag produk

SHF-20G1 (ШФ-20 Г1)

ShF-20 G1 3

teu dijudulan

SHF-20G (ШФ-20УО)

hgfxdj

teu dijudulan

runtuyan SHF


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali