Harga pangalusna 25KV 45KN ANSI 54-1 Low Voltage Porselen Keramik Tetep Galur Insulator

Katerangan pondok:

Insulator tegangan dipaké pikeun frékuénsi kakuatan AC atawa DC overhead garis kakuatan, kutub tinggal kawat atawa tegangan konduktor sarta insulasi. Suhu ambient tina situs pamasangan nyaéta - 40 ℃ ~ + 40 ℃, sareng jangkungna henteu langkung ti 1000m.

Rincian produk

Tag produk


25KV 45KN (7)

25KV 45KN (8)

Parameter

Tetep insulators
Kelas ANSI   54-1
Diménsi
Jangkungna mm 89
Jarak ngarayap mm 41
Nilai mékanis
Kakuatan cantilever kn 45
Nilai listrik
Frékuénsi low tegangan flashover garing kv 25
Frékuénsi low tegangan flashover baseuh kv 12
Bungkusan sareng Data Pangiriman
Beurat bersih, perkiraan kg 0.50

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali