Luxi, Propinsi Jiangxi: "Immersive" Éksplorasi Kota of Electric Porcelain pikeun Kénca balik Barudak

[Sumber: Radio Internét Jiangxi sareng Stasion Télévisi Pingxiang Élmu sareng Téknologi · Pendidikan]

Dina raraga ngokolakeun kamampuh pamikiran ilmiah barudak, ngalegaan horizons maranéhanana, ngaronjatkeun minat maranéhanana dina diajar, jeung ngamajukeun palaksanaan komprehensif pendidikan kualitas, anyar, dina hidayah ti Pingxiang Luxi County Biro Urusan Sipil, Pingxiang Kota ngagabung leungeun jeung Suka Sukarelawan. Asosiasi pikeun ngatur ampir 40 ditinggalkeun balik sarta barudak disadvantaged pikeun ngalaksanakeun hiji kagiatan panalungtikan industri "diajar budaya keramik jeung Ngalanglang Rahasia beling".

Pidéo dinten ieu (Jiangxi Network Radio and TV Station) ngalaporkeun yén "The Children's Home parantos nyayogikeun tempat anu saé pikeun diajar, sareng perjalanan panalungtikan ogé ngamungkinkeun kuring gaduh pamahaman anu langkung jero ngeunaan budaya keramik Cina. Kagiatan ieu parantos ngabeungharan kahirupan usum panas urang sareng bermakna pisan. Dina raraga ngokolakeun kamampuh pamikiran ilmiah barudak, ngalegaan horizons maranéhanana, ngaronjatkeun minat maranéhanana dina diajar, jeung ngamajukeun palaksanaan komprehensif pendidikan kualitas, anyar, dina hidayah ti Pingxiang Luxi County Biro Urusan Sipil, Pingxiang Kota ngagabung leungeun jeung Suka Sukarelawan. Asosiasi pikeun ngatur ampir 40 ditinggalkeun balik sarta barudak disadvantaged pikeun ngalaksanakeun hiji kagiatan panalungtikan industri "diajar budaya keramik jeung Ngalanglang Rahasia beling".

Dina jam 10 isuk-isuk, barudak, kolotna sarta sukarelawan datang ka Pingxiang Best Electric Porcelain Co., Ltd kalawan pikagumbiraeun pikeun neuleuman jeung ngadatangan téhnologi beling listrik. Tilu jam perjalanan teu mupus kahayang jeung antusias barudak kana budaya porselen listrik.

Untitled-1

Sanggeus anjog di tempat tujuan, Liu Jiasheng, pupuhu Best Electric Porcelain Co., Ltd., ngarah staf manjangkeun wilujeng sumping haneut ka barudak. Di kamar konferensi, penyiar maén pilem ngaliwatan projector pikeun mere nyaho barudak sajarah ngembangkeun budaya porselen listrik Pingxiang, sarta kumaha Best dimekarkeun dina kapamimpinan of Liu Jiasheng.Untitled-2

Engké, dulur sumping ka sistem kontrol dcs diwangun ku Pingxiang Best Electric beling Co., Ltd kalawan investasi badag, ku kituna barudak bisa boga pamahaman leuwih komprehensif ngeunaan sakabeh proses prosés produksi produk beling listrik.

Kaluar ti kamar kontrol, penyiar ngarah dulur asup ka pabrik pikeun niténan produksi produk beling listrik raket. Kapanasaran barudak ngadadak dihudangkeun ku lobana alat-alat produksi mesin canggih. Penyiar ngajawab sabari. Barudak kabeh ngomong yén maranéhna geus ngaronjat pangaweruh maranéhanana, broadened horizons maranéhanana sarta dibudidayakan sentimen maranéhanana ngaliwatan panalungtikan. (Wang Ping)

Pernyataan: Hak cipta artikel ieu milik pangarang aslina. Upami sumberna salah atanapi hak sah sareng kapentingan anjeun dilanggar, anjeun tiasa ngahubungi kami liwat email, sareng kami bakal nganyahokeunana dina waktosna.

 

 

 


waktos pos: Oct-10-2022